Header

Beleef de High Tea van het Huys!

Alles in Huys van Roosevelt is bijzonder, zo zeker ook onze high tea. Geniet van een groot assortiment unieke theesmaken en smul van een keur aan hartige en zoete delicatessen. Een High Tea van het Huys is genieten van een complete maaltijd, maar dan onderverdeeld in kleine hapjes, waarvan u in alle rust en onder het genot van verrukkelijke theesmaken kunt genieten. U kunt onder meer smullen van kleine luxe gebakjes, muffins, vers fruit, kleine pannenkoekjes, scones, scrambled eggs, belegde broodjes, sandwiches met vlees en vis etc.

Informatie over de kosten en de mogelijkheden vind u op onze website.

---

Rondje Roosevelt slaat aan

Sinds 1 juli dit jaar hebben al diverse kleine en grote groepen ons ‘Rondje Roosevelt’ geboekt. De reacties van de mensen die hebben deelgenomen aan de culturele dorpswandeling door het oude centrum van Oud-Vossemeer met een bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum en talrijke andere bezienswaardigheden die aan de roots van Roosevelt herinneren, zijn zeer positief. Wilt u zelf ook genieten van zo’n leuk en leerzaam arrangement? Dat kan! Ook de komende maanden kunt u bij Huys van Roosevelt een Rondje Roosevelt vastleggen. Deze arrangementen bieden wij aan voor groepen van minimaal 6 personen. Individuele deelname is uitsluitend mogelijk als u aan kunt sluiten bij een bepaalde groep. U wordt begeleid door een Nederlandse en Engelstalige gids. Kijk voor meer informatie op www.huysvanroosevelt.nl

---

2e editie Huys van Roosevelt Telegraph

Eind september verschijnt de 2e editie van onze informatieve menukrant. De eerste uitgave van onze Huys van Roosevelt Telegraph is bijzonder goed ontvangen. Wij krijgen van onze gasten heel veel complimenten voor de manier waarop wij leuke en interessante wetenswaardigheden in combinatie met een overzichtelijke weergave van ons uitgebreide assortiment aan dranken en spijzen in ons eigen nieuwsblad hebben verpakt. We zijn nu dus al druk bezig met het samenstellen van de najaarseditie. Ook daarin zullen wij u weer verrassen met interessante weetjes en allerlei heerlijkheden die passen bij de tijd van het jaar.  

---