Header

Rondje Roosevelt:

Een leuk uitje, het hele jaar door!

Onze arrangementen ‘Rondje Roosevelt’ zijn een doorslaand succes. Talloze mensen vanuit alle windstreken hebben de afgelopen zomermaanden met veel plezier deelgenomen aan deze mix van cultuurhistorie opsnuiven en culinair genieten in Oud-Vossemeer.
Vanwege de grote belangstelling en alle positieve reacties hebben wij besloten om onze speciale arrangementen het hele jaar door aan te bieden. Dus bent u op zoek naar een leuk en interessant uitje voor familie, vrienden, (personeels)vereniging, zakenrelaties etc., boek dan een Rondje Roosevelt. De verschillende arrangementen vindt u op onze website en deelname is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

Geniet van 'n High Tea
van het Huys!

Wat is er leuker en lekkerder dan met familie, vrienden of bekenden heerlijk te genieten van een compleet verzorgde high tea? Het unieke karakter van Huys van Roosevelt is ook terug te zien in de High Tea van het Huys. Voor slechts € 16,75 per persoon krijgt u een enorm assortiment met zoete en hartige hapjes voorgeschoteld. Bij de grote keuze aan verschillende theesmaken hebben wij sinds kort ook de heerlijke ‘Roosevelt thee’ toegevoegd. Voor de echte smulpapen en levensgenieters bieden wij de mogelijkheid om de high tea af te sluiten met een feestelijk glas prosecco. Voor de high tea inclusief prosecco betaalt u € 19,75 per persoon. Een High Tea dient u uiterlijk één dag van tevoren bij ons te reserveren. 

Uit eigen keuken: Roosevelt-ijs

Onze chef-kok Louis Honders is de afgelopen weken druk bezig geweest met de receptuur voor ons eigen Roosevelt-ijs. Het resultaat mag er dan ook zijn, zo was het oordeel van de deelnemers aan de Fruits-de-Mer-avond. Tijdens deze culinaire fijnproeverij van vis-, schelp- en schaaldiergerechten uit de Oosterschelde werd het Roosevelt-ijs officieel gepresenteerd. Het spreekt voor zich dat ook dit eigengemaakte product niet op onze volgende menukaart zal ontbreken.

Zaterdag 3 september is het feest
in Huys van Roosevelt

Steeds meer mensen hebben Huys van Roosevelt ontdekt als unieke locatie voor feesten en partijen. Wij streven ernaar om of het restaurant of de brasserie ook tijdens besloten feesten of partijen open te houden voor onze overige bezoekers.
Soms is dat echter helaas niet mogelijk. Zaterdag 3 september aanstaande is zo’n gelegenheid. Vanaf 16.30 uur vindt er een feest in het restaurant en op het balkonterras op de bovenverdieping plaats en vanaf 20.00 uur zijn ook de brasserie en het terras beneden afgehuurd voor een feest. Voor borrelen, lunch en diner kunt u die dag bij ons tot uiterlijk 18.00 uur terecht en onze keuken sluit om 17.00 uur. Wij rekenen op uw begrip en vertrouwen erop dat u op een ander moment gezellig bij ons langskomt om te eten, drinken en genieten!