Header

NIEUW: Profiteer van onze maaltijdservice: de daghap! 

Vanaf 10 oktober kan iedereen op maandag en woensdag bij ons terecht voor ‘de daghap’. Deze nieuwe maaltijdservice is bestemd voor iedereen die geen zin, tijd of mogelijkheden heeft om zelf te koken. Voor slechts € 9,95 krijgt u een gevarieerd, gezond en smaakvol gerecht aangeboden dat is bereid door onze ervaren koks.

Omdat er ook onder ouderen en alleenstaanden een grote behoefte is aan deze service geven wij aan alle leden van de Senioren Vereniging Vosmeer en omstreken (SVV e.o.) een korting van 25% op onze daghap. Zij betalen voor hun gerecht dus maar € 7,25. Eventuele voor- of nagerechten en consumpties zijn niet in de prijs inbegrepen. Naast heerlijk smullen van een smakelijk gerecht, draait het bij de daghap vooral ook om gezellig samenzijn, elkaar ontmoeten en sociale contacten leggen. Op onze website en via de nieuwsbrief van SVV e.o. wordt steeds een overzicht van alle daghappen voor de komende maand gepresenteerd. Tevens kunt u zo’n maandoverzicht ook in Brasserie-Restaurant Huys van Roosevelt ophalen. Wij wensen u smakelijk eten! Klik hier voor het maandoverzicht voor oktober.

---

Reserveer nu uw kerstdiner!

U kunt vanaf nu reserveren voor een heerlijk kerstdiner in Huys van Roosevelt. U kunt daarvoor zowel op 1e als 2e kerstdag kiezen voor een 4-gangen diner in de middag of 5-gangen diner in de avond.

Voor de middag en avond hebben wij tevens speciale bijpassende wijnarrangementen samengesteld en voor de kinderen is er een feestelijk kindermenu. Voor de kerstdiners kan alleen telefonisch gereserveerd worden. Vanwege de grote belangstelling adviseren wij u om uw reservering zo snel mogelijk vast te leggen via tel. 0166-769019. Klik hier voor alle verdere informatie, de menu’s en de kosten per couvert.

Nu van de tap:
Steenbrugge Abdij Bock!

Vanaf nu kunt u bij ons genieten van Steenbrugge Abdij Bock van de tap. Onze nieuwste aanwinst heeft een unieke en volle smaak en het prachtige glas waarin dit bockbier wordt getapt maakt het plaatje helemaal compleet. Proef het zelf maar eens en u zult vast nog een tweede glas bestellen.

---