Header

Bezoek komende zaterdag onze knusse horecastand op de Kerstfair!

Op zaterdag 17 december toveren de vrijwilligers van Stichting HAA in de Maat het dorpsplein voor onze brasserie om in een gezellige kerstmarkt. Vanaf 16.30 uur kunt u in winterse sferen genieten van een Kerstfair, waarbij diverse lokale standhouders allerlei leuke producten te koop aanbieden. Op een groot podium treden een aantal lokale orkesten en koren op en een verteller neemt de bezoekers mee in een pakkend kerstverhaal.

Zoals altijd ondersteunt Huys van Roosevelt dergelijke sociaal-maatschappelijke initiatieven en in dit geval doen wij dat door met een stand deel te nemen aan deze Kerstfair. Een deel van de opbrengst doneren wij aan de Stichting HAA in de Maat, een stichting die zich richt op muziekeducatie voor leerlingen van de plaatselijke basisscholen.

Uitgebreid horeca-aanbod
Wij brengen de bezoekers voor deze gelegenheid een beetje in Oostenrijkse sferen met een horeca-aanbod om van te smullen. Naast koffie, thee en warme chocolademelk kunt u genieten van heerlijke versgebakken Apfelstrudel, met of zonder slagroom. Speciaal voor de kids verkopen we Fristi, appelsap en kleine porties apfelstrudel. Ook liefhebbers van typisch winterse drankjes, zoals Oostenrijkse eierpunch (advocaat met witte Gl├╝hwein en slagroom) kunnen bij ons op het plein terecht. De honger kan worden gestild met huysgemaakte erwtensoep, broodjes warme beenham vers van het mes en Bratwurst.

Wij vinden het leuk dat wij als deelnemer aan dit leuke evenement de catering mogen verzorgen en wij wensen alle vrijwilligers van de organisatie, de deelnemers en alle bezoekers een gezellige en sfeervolle avond! 

Beleef een unieke kerstervaring

Op eerste en tweede kerstdag zijn er nog een beperkt aantal plaatsen om bij ons te dineren beschikbaar. Huys van Roosevelt is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in een unieke kerstsfeer.

Heeft u nog geen plannen voor de kerst? Reserveer dan snel een plaatsje in onze brasserie of restaurant. Voor onze kerstarrangementen kan dat uitsluitend telefonisch via 0166-769019 of persoonlijk in onze brasserie. U verneemt dan direct of en hoe laat er plaats is voor u en uw tafelgenoten. 

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen zijn er wat wijzigingen in onze normale openingstijden. Zaterdag 24 december zijn wij de gehele dag gesloten. Op eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december) zijn wij vanaf 12.00 uur uitsluitend geopend voor de gasten die een kerstarrangement voor de middag of avond bij ons hebben gereserveerd. Op dinsdag 27 december (de dag na Kerstmis) zijn wij de gehele dag gesloten. Datzelfde geldt voor zaterdag 31 december (Oudjaar) en zondag 1 januari (Nieuwjaar). Op alle andere dagen kunt u zoals gewoonlijk vanaf 10.00 uur bij ons terecht.