Header

Komende zaterdag: theaterdiner

Zaterdag 21 januari speelt toneelvereniging Sint-Joseph in een uitverkocht theater De Vossenkuil de klucht 'Daar zit een luchtje aan'. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij ons tussen 16.30 uur en 19.00 uur voor slechts €19,75 per persoon genieten van een heerlijk theaterdiner.

Menu:

Gerookte eendenborstfilet op mesclunsalade met een antiboise van aceto balsamico en een klein kopje witlofsoep.

***

Biefstuk van de Thoolse dikbil met een rode portsaus, frietjes en winterse wokgroenten

***

Mousse van kokos en kokoslikeur met slagroom.

Graag vooraf reserveren. Iedereen die vóór vrijdag 20 januari het theaterdiner reserveert krijgt als afsluiting van het diner een kopje koffie of thee GRATIS. Reserveer snel en eenvoudig via tel. 0166-769019, info@huysvanroosevelt.nl of via onze website 

Wij wensen iedereen smakelijk eten en een gezellige theateravond!

---

Bezoek onze unieke trouwlocatie

In het weekend van 28 en 29 januari openen wij de deuren van onze unieke trouwlocatie. Sinds 1 januari dit jaar heeft Huys van Roosevelt van de gemeente Tholen de status 'officiële trouwlocatie' gekregen. Willy Slager en Peter Poot hadden op 2 januari de primeur om ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand een geregistreerd partnerschap te sluiten.

Op zaterdag 28 januari en zondag 29 januari kan iedereen met trouwplannen of het voornemen om een partnerschap te registreren tussen 11.00 uur en 16.00 uur bij ons terecht voor een gratis rondleiding en vrijblijvende kennismaking. Voor elke geïnteresseerde bezoeker is er een leuk informatiepakket beschikbaar. 

---

Toeristische hotspot

Mede door de vele initiatieven van Huys van Roosevelt mag Oud-Vossemeer zich als 'Dorp van Roosevelt' verheugen in een grote regionale, nationale en zelfs internationale belangstelling. Diverse instanties hebben de afgelopen maanden aangegeven dat zij graag de samenwerking met ons aan willen gaan.

Zo hebben wij als toeristische trekpleister overeenkomsten gesloten met onder andere VVV Zeeland, VVV Brabantse Wal, Waterpoort, Tholen Beter Bekend, Liberation Route Europe, Bevrijdingsmuseum Nieuwdorp en de Streekproductenveiling in Sint-Annaland. Dit ter aanvulling op de reeds bestaande samenwerking met alle overkoepelende Roosevelt-organisaties in binnen- en buitenland. Vanaf het voorjaar zal de stroom met toeristen dan ook zeker toenemen. Dat is goed voor Huys van Roosevelt, maar vooral ook goed voor ons hele dorp. Blijf ons de komende tijd op de voet volgen want dan blijft u goed op de hoogte van alle mooie toeristische ontwikkelingen in Oud-Vossemeer.

---

Opening terrasseizoen

We horen van allerlei kanten dat mensen ons gezellige terras op het dorpsplein zo missen. Nog even doorbijten want vanaf 1 maart aanstaande is ons seizoensterras weer geopend. Achter de schermen zijn wij alles al in gereedheid aan het brengen om er een fantastisch seizoen van te maken. Naast het oergezellige terras beneden, gaan we vanaf dit voorjaar ook ons unieke balkonterras in gebruik nemen. Voorlopig moeten we nog even de winterkou trotseren, maar er is vanaf het vroege voorjaar al genoeg om verlangend naar uit te kijken.