Header

Opening terrasseizoen

Ons knusse en zonovergoten terras is vanaf zaterdag 11 maart weer geopend. U kunt dus weer elke dag vanaf 10.00 uur buiten of binnen genieten van koffie of thee met gebak, een heerlijke lunch of high tea, borrelen met onze unieke Zeeuwse tapas of smaakvol dineren.

Om het voorjaar te vieren en om u nog iets extra te laten genieten van het vroege voorjaarszonnetje betaalt u op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart voor uw tweede kopje koffie of thee maar €1,-. Reden temeer om dit weekend al gezellig bij ons langs te komen om te eten, drinken en genieten. 

Toeristisch Informatiepunt

Op woensdag 15 maart openen wij ons eigen Toeristisch Informatiepunt (TIP). In onze brasserie kunnen bezoekers dagelijks terecht voor allerlei leuke en nuttige toeristische informatie.

In ons TIP vindt u 5 complete toeristische arrangementen voor kleine en grote groepen, een Roosevelt-wandelroute en plattegrond waarop alle hotspots van Oud-Vossemeer en het eiland Tholen vermeld staan. Alle informatie is gratis beschikbaar en u kunt bij ons TIP ook gelijk de boeking van een arrangement in orde maken.

Vanwege de internationale belangstelling voor het Dorp van Roosevelt hebben wij al onze informatie in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar. Een gedeelte van onze toeristische informatie (de 5 groepsarrangementen) is ook op onze website te vinden.

Nieuwe menukrant

Tegelijk met de feestelijke opening van ons Toeristisch Informatiepunt wordt ook onze nieuwe menukrant gepresenteerd. Ook deze uitgave bevat weer veel smakelijk nieuws. De dranken en spijzen uit onze nieuwe menukrant zijn vanaf donderdag 16 maart te bestellen.

Onze populaire krant is gratis af te halen in ons TIP en hij ligt dit voorjaar ook weer op alle Thoolse campings en andere drukbezochte plaatsen. Ons complete menu vindt u natuurlijk ook het hele jaar door op onze website.