Header

Proef ons nieuwste product: Smaekwater!

In onze vorige nieuwsbrief presenteerden wij met trots ons eigen ‘Huyswater’, een heerlijk fris - plat of bruisend - tafelwater dat wij in een sierlijke fles van 0,7 liter aanbieden. Sinds kort kunt u ook ons Smaekwaeter bestellen. Als basis dient ons Huyswater, maar wij voegen daar naar eigen receptuur zeer verrassende en verfrissende smaken aan toe.

Het Smaekwaeter wordt elke dag vers bereid en ijskoud geserveerd. Als de voortekenen niet bedriegen, dan zou ons unieke Smaekwaeter deze zomer weleens de opvolger kunnen worden van ons al even unieke Rooseveltbier als ‘populairste drankje in het dorp van Roosevelt’. 

Beleef een nieuwe ervaring: Kermis achter Durp!

De kermis in Oud-Vossemeer kent een rijke traditie, maar nooit eerder was er op het kermisplein Achter Durp zo’n groot en gezellig terras. Op vrijdag 9 juni en zaterdag 10 juni kunt u vanaf 10 uur ’s ochtends vanuit onze knusse brasserie of vanaf ons oergezellige terras genieten van de onvervalste kermispret.

We laten oude tijden herleven met de meest populaire kermisnummers uit de afgelopen decennia. Terwijl u geniet van een drankje en hapje kunt u uw kinderen of kleinkinderen in de diverse kermisattracties bezig zien. In de brasserie en op ons terras kunt u heel de kermis gebruikmaken van de diverse bars en verkooppunten voor hartige Zeeuwse hapjes, zoals Koppast en Wosteballen, met of zonder broodje. Voor de liefhebbers van verse gerookte paling en botermalse Hollandse nieuwe haring hebben we onze eigen viskraam.

Ons restaurant op de bovenverdieping is op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni volledig gereserveerd voor onze kermisgasten die willen genieten van één van de kermismenuutjes die wij hebben samengesteld. Vanaf die stek heeft u een prachtig uitzicht over het hele kermisplein. Kortom, Kermis Achter Durp heeft er met Huys van Roosevelt een leuke attractie bij en er is dus alle reden om weer eens lekker ouderwets kermis te komen houden. 

Nieuwe bewegwijzering

Als extra service voor de wandelaars, fietsers, motorrijders en automobilisten die Oud-Vossemeer, het dor van Roosevelt, bezoeken worden binnenkort op diverse toegangswegen opvallende bordjes geplaatst die mensen de weg wijzen naar brasserie-restaurant Huys van Roosevelt en het Toeristisch Informatiepunt dat in onze brasserie gevestigd is.

Om de verkeersdruk uit het dorpscentrum weg te houden plaatst de gemeente Tholen eveneens grote borden die auto’s en touringcars naar het parkeerterrein bij sportpark De Vossenberg leiden.