Header

1 jaar Huys van Roosevelt: Dat moet gevierd worden!

Op vrijdag 21 juli a.s. is het precies één jaar geleden dat brasserie-restaurant Huys van Roosevelt officieel werd geopend door de commissaris van de Koning van de provincie Zeeland de heer Polman en de burgemeester van de gemeente Tholen mevrouw van de Velde-de Wilde. Dit heuglijke feit laten wij uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan en daarom nodigen wij u bij deze uit voor onze speciale 'Roosevelt Evening'.

Vanzelfsprekend staat deze avond volledig in het teken van 'de roots van Roosevelt'. Tijdens een korte inleiding geeft bedrijfsleider Bas Quist uitleg over de speciale band tussen de familie Roosevelt en Oud-Vossemeer en aansluitend krijgt u onder begeleiding van onze gidsen een Rondje Roosevelt met een bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum aangeboden. In het speciale menu dat u bij terugkomst in ons themarestaurant krijgt voorgeschoteld, heeft onze chef-kok op subtiele wijze diverse lievelingsgerechten van Theodore, Franklin Delano en Eleanor Roosevelt verwerkt. Deze lievelingsgerechten zijn ook door de heer Polman in zijn openingsspeech benoemd. 

Het programma voor vrijdag 21 juli ziet er als volgt uit: 

Vanaf 17.30 uur: ontvangst met een Roosevelt biertje of ander welkomstdrankje met een kleine hotdog.
18.00 uur: woord van welkom en inleiding door bedrijfsleider Bas Quist.
18.15 uur: start Rondje Roosevelt, met bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum en culturele wandeling door de dorpsring in Oud-Vossemeer.
19.00 uur: aanvang Roosevelt diner met een feestelijk glaasje Rosévelt prosecco van 't Huys.

Menu

Gegratineerde oesters, met chilipeper, knoflook en kaas en Rockefeller met spinazie en Hollandaise saus. Garnalen en ecrevisse, langoustines en gerookte zalm. Geserveerd met flinterdunne toast.

----------------------

Klein kopje licht gebonden champignonsoep met een vleugje room en krokante soepstengel.

----------------------

Spoom met kersen.

----------------------

Gegrilde biefstuk van de Thoolse dikbil, groene asperges, gegrilde tomaatjes, doperwtjes, Roosevelt aardappelen en een milde roomsaus.

of

Kreeft, groene asperges, gegrilde tomaatjes, doperwtjes, Roosevelt aardappelen en een milde roomsaus.

-------------------------

Kleine wafel met een soepje van bosvruchten en slagroom.

-------------------------

• Bij het diner is ons speciale Huyswater (plat en bruisend) inbegrepen.

• Dit complete arrangement wordt u aangeboden voor de feestelijke prijs van € 49,50 per persoon.

• Wijn, bier en alle andere drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen.

• Wij hopen u op deze bijzondere culturele en culinaire 'Roosevelt Evening' op vrijdag 21 juli te mogen begroeten. Uw reservering dient uiterlijk woensdag 19 juli bij ons binnen te zijn, U kunt reserveren via info@huysvanroosevelt.nl of tel. 0166-769019. Vermeld bij uw reservering duidelijk dat het om het arrangement 'Roosevelt Evening' gaat en voor hoeveel personen u reserveert.

Namens directie en medewerkers van brasserie-restaurant Huys van Roosevelt kijken wij uit naar uw komst.