Header

LEKKERRR WEEKEND!

Aan het einde van een drukke werkweek of dagenlang studeren, heeft u vast behoefte aan een goed begin van het weekend. En waar kan dat nu beter dan bij Huys van Roosevelt?

Als alternatief voor een bezoek aan de pizzaboer, shoarmatent of afhaal-Chinees, kunt u elke vrijdag vanaf 16.00 uur in ons restaurant terecht voor het 'Lekkerrr Weekend arrangement'. Voor slechts €12,50 per persoon krijgt u een drankje naar keuze, schaaltje met hartigheden op tafel en een heerlijk verrassingsgerecht van onze chef-kok. Voor de kids t/m 10 jaar kost dit heerlijke begin van het weekend zelfs maar €9,50.

Dus wij zeggen: werkkloffie uit, studieboeken aan de kant, laat thuis even de boel de boel en op naar het Huys om het weekend in te luiden met een welverdiend 'momentje voor uzelf en uw gezin'! Reserveren is niet nodig, maar wel handig.

Natuurlijk kunt u op vrijdagavond ook heerlijk culinair à la carte komen eten, drinken en genieten.

ZONDAG - BRUNCHDAG!

Op veler verzoek bieden wij vanaf heden elke zondag een heerlijke en uitgebreide brunch aan. Vanaf 11.00 uur kunt u elke zondag genieten van een keur aan zoete en hartige lekkernijen met koffie, thee en jus d'orange die bij u aan tafel worden geserveerd.

Met zo'n heerlijke brunch voor slechts €19,50 per persoon wordt elke zondag bijzonder. Voor kinderen t/m 10 jaar betaalt u €14,50. 

Komt u op zondag gezellig bij ons brunchen met uw partner, gezin, familie, vrienden of bekenden, reserveert u dan uiterlijk 1 dag van tevoren. Brunchen kan tot 16.00 uur.

INTRODUCTIE AANBIEDING

Ter introductie van onze 'Zondag-brunchdag' bieden wij u aanstaande zondag 17 september een speciale introductieprijs.

U betaalt dan éénmalig geen €19,50 maar €17,50 voor deze heerlijke brunch. Voor kinderen t/m 10 jaar betaalt u deze dag €12,50 in plaats van €14,50.

Let op: deze actie is alleen geldig op zondag 17 september 2017, dus reserveer op tijd!

EERVOLLE NOMINATIE THOOLSE ONDERNEMERSPRIJS

De vliegende start van brasserie-restaurant Huys van Roosevelt heeft geresulteerd in een nominatie voor de Thoolse Startersprijs 2017.

Tijdens de Thoolse Ondernemersavond op 14 november wordt bekendgemaakt of wij ook daadwerkelijk de prijs in ontvangst mogen nemen.

Natuurlijk zien wij de nominatie alleen al als een mooie blijk van waardering voor ons hele team!