Header

Onze nieuwe menukaart: Dat wordt smullen!

Op maandag 2 oktober hebben wij de nieuwe menukaart gepresenteerd.

Hierin vindt u heerlijke najaarsgerechten voor een gezellige lunch, diner of borrel. Onze Chef-kok heeft zijn uiterste best gedaan en voor u de lekkerste gerechten samengesteld die passen bij het seizoen. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van warm gerookte paling, Huysgebakken Zeeuws worstenbrood met 'Smerdiekse juun' of gebraden Iberico varkensrack met een heerlijk portsausje?

Kunt u niet kiezen tussen al het lekkers? Laat u dan verrassen door onze chef-kok en kies voor het 'Geheim van Vosmeer'. Hij stelt voor u de lekkerste gerechten van de kaart samen. Ook als sharing diner is dit verrassingsmenu ontzettend gezellig én lekker!

Leuke winteractiviteit: De frisse neus van Roosevelt!

Een winterse solexrit over het mooie eiland Tholen!

Voor de oudere generatie is het een stukje jeugdsentiment en voor jongeren is het gewoon een prachtige ervaring! 

Lekker toeren op een ouderwetse solex met een groep vrienden, familie of met je collega's. In samenwerking met Solex Verhuur Tholen biedt Huys van Roosevelt een heerlijk verfrissend nieuw arrangement aan. Tijdens een rit van ca. 35km ontdekt u op een ouderwetse solex dat de streek ook in de frisse wintermaanden er prachtig uitziet. Het arrangement is ieder weekend te boeken tussen het laatste weekend van oktober en het eerste weekend van maart voor groepen vanaf 10 personen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Sluit culinair het jaar af bij het Huys

Het wordt kouder en de dagen worden korter. Dat betekent dat de feestdagen er weer aan komen! Heeft u al plannen? Huys van Roosevelt biedt verschillende culinaire arrangementen zoals een luxe kerst- of nieuwjaarsborrel, een uitgebreid kerstdiner of culinaire feesten en partijen. Voor zowel particulieren als zakelijke gelegenheden.

Wilt u het jaar sfeervol afsluiten met familie, vrienden of collega's? Wij denken graag met u mee!