Header

Een sfeervol kerstdiner: 'Samen rond de kribbe'

Huys van Roosevelt maakt van elk moment graag een 'bijzonder moment'. Zo vieren wij het kerstfeest dit jaar ook op een hele bijzondere manier.

Geen standaard kerstdiner, maar gezellig met elkaar rond de kribbe. Een kribbe die gevuld wordt met een keur aan smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Bij ontvangst en tussendoor kunt u genieten van feestelijke bubbels en kleine tussengerechten. Uiteraard kunt u voor, tijdens en na het kerstdiner bij onze bediening terecht voor onze heerlijke Huyswijnen, diverse biersoorten, Huyswater, frisdranken, gedestilleerd, (speciale) koffie en thee. Het complete assortiment aan dranken vindt u op onze menukaart. U kunt op 1e en 2e kerstdag uitsluitend koffie, thee en andere dranken van onze vaste menukaart bestellen, geen gerechten. Consumpties zijn niet bij de prijs van het kerstdiner inbegrepen. Ook voor de kinderen zit er in de kribbe van alles dat zij lekker vinden en zij krijgen in plaats van prosecco een feestelijk kinderdrankje. Voor kinderen t/m 12 jaar hanteren wij een speciaal tarief. Geef dus bij uw reservering duidelijk aan of er kinderen bij zijn en hoeveel. 

Kerstvieren bij Huys van Roosevelt voelt weer net als vroeger thuis. Niet dringen bij een buffet, maar met degenen die u dierbaar zijn gezellig aan tafel en uit de kribbe opscheppen waar je zin in hebt. 

Kosten

Ons kerstdiner 'samen rond de kribbe' kost €52,50 per persoon.

Kinderen t/m 12 jaar betalen 27,50 per kind.

Reserveren

Ons kerstdiner wordt zowel op 1e als 2e kerstdag vanaf 12.30 uur geserveerd. U dient vooraf te reserveren en daarbij kunt u ook gelijk aangeven of er kinderen bij zijn en of wij rekening moeten houden met speciale dieetwensen. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen wij een plaats in onze brasserie op de begane grond reserveren. Geef ook dat bij uw reservering aan ons door. Reserveer tijdig, want vol is vol!

In verband met het spreiden van de drukte en het goed afstemmen van uw persoonlijke wensen kunt u uw kerstdiner uitsluitend telefonisch reserveren. Dat kan dagelijks vanaf 10.00 uur via tel. 0166-769019 of persoonlijk bij de bediening in onze brasserie.

Het team van Huys van Roosevelt wenst u alvast hele fijne feestdagen!