Header

Kerst achter Durp

• Nederlands

• English

• Deutsch

OVM organiseert via stichting 'HAA.., in de maat' op zaterdag 16 december weer Kerst achter Durp. Een sfeervolle kerstmiddag en -avond die u niet mag missen. Kom op zaterdag 16 december 2017 helemaal in de kerststemming en breng een bezoek aan dit sfeervolle evenement! Vanaf 15.00 uur kan iedereen genieten van een gezellige kerstmarkt, stemmige muziek, zang en vertellingen waarin de kerstsfeer en het kerstverhaal centraal staan. Kerst achter Durp biedt een podium voor jong muzikaal talent, lokale zangkoren en standhouders die veelal uit Oud-Vossemeer afkomstig zijn.

Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd op zowel het dorpsplein als in het verenigingsgebouw. Hier kunnen de kinderen kijken naar een filmvoorstelling, meedoen aan een quiz, luisteren naar een kerstverhaal en vele andere activiteiten!

Naast al deze kinderactiviteiten zijn er ook verschillende kraampjes met leuke producten. In de diverse kraampjes worden zelfgemaakte spullen te koop aangeboden en zijn er enkele kraampjes met spelletjes.

Kijk voor meer informatie op www.haa-indemaat.nl 

Sfeervol winterterras

Huys van Roosevelt heeft speciaal voor deze middag en avond een sfeervol en verwarmd winterterras en horecapaviljoen ingericht. Daar kunnen alle aanwezigen zich warmen aan typische winterdrankjes en broodjes braadworst, warme beenham en worstebal. 

Kortom, Kerst achter Durp wordt ook dit jaar weer een fantastische happening voor iedereen die helemaal in de kerststemming wil komen.

Toegang tot dit evenement is gratis.