Header

Genoeg te beleven tijdens de feestdagen!

 

• Nederlands

• English

• Deutsch

 

HET VOORPROEFJE

Voor iedereen die tijdens de kerstdagen al andere verplichtingen heeft verzorgt onze chef-kok 'Het Voorproefje'. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december kunt u genieten van een speciaal sharing dinner waarin onder meer een aantal onderdelen uit ons kerstdiner 2017 zijn opgenomen. Als opwarmertje krijgt u een gratis glas glühwein. Om Het Voorproefje extra feestelijk te maken krijgt u ook nog een heerlijk soepje en verrassende spoom van het Huys aangeboden. Begin de feestdagen goed en reserveer voor Het Voorproefje. Dat kan voor deze gelegenheid al vanaf 2 personen. Dit speciale en uitgebreide sharing dinner bieden wij aan voor de feestelijke prijs van €34,75 per persoon.

SPECIALE BIERGLAZEN CADEAU

Iedereen die van speciale bieren houdt en mensen die er een sport van maken om speciale bierglazen te verzamelen kunnen tijdens de kerstvakantie hun hart ophalen bij Huys van Roosevelt. Bij het tweede biertje van Cornet, Brugge Tripel, Palm Hop Select en Rodenbach krijgt u een origineel glas cadeau. Dus fijnproevers en gezelligheidsdrinkers, grijp uw kans. Kom proeven van onze heerlijke speciaalbieren en vul gelijk uw verzameling bierglazen aan. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

VAKANTIETIJD; ELKE DAG ONZE DAGHAP!

Voor iedereen die lekker wil genieten van zijn/haar welverdiende vrije dagen rond de feestdagen en voor alle andere mensen die geen zin/tijd/mogelijkheid hebben om voor zichzelf te koken hebben wij onze populaire Daghap tijdelijk uitgebreid. Voor slechts €9,95 schotelt onze chef-kok u op donderdag 28 december, vrijdag 29 december en van dinsdag 2 januari t/m vrijdag 5 januari elke dag een heerlijk gerecht voor. Ook dan geldt uiteraard dat de Daghap voor de leven van Seniorenvereniging Oud-Vossemeer e.o. maar €7,50 kost. Daar kun je toch zelf niet voor koken? Reserveren is voor de Daghap niet per se nodig, maar wel handig.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

In verband met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

• Zondag 24 december is Huys van Roosvelt de hele dag gesloten

• Maandag 25 december en dinsdag 26 december (1e en 2e Kerstdag) is Huys van Roosevelt vanaf 12.00 uur geopend. 1e Kerstdag alleen voor de reserveringen van ons Sharing kerstdinner, 2e Kerstdag ook gewoon voor koffie/thee/borrelen en à la carte lunch of diner

• Woensdag 27 december is Huys van Roosevelt de hele dag gesloten

• Zondag 31 december (Oudjaarsdag) is Huys van Roosevelt vanaf 17.00 uur gesloten

• Maandag 1 januari (Nieuwjaarsdag) is Huys van Roosevelt de hele dag gesloten

Buiten deze dagen zijn wij gewoon dagelijks vanaf 10.00 uur geopend!

LEKKER UITWAAIEN MET ONZE NIEUWE ARRANGEMENTEN!

[:en]LSB[:en]LSB[:en]LSB

Vanaf 2e Kerstdag (dinsdag 26 december) worden onze nieuwste arrangementen officieel gepresenteerd. U kunt dagelijks vanuit onze brasserie vertrekken voor een enerverende en verfrissende wandeltocht (3,3km of 6km) of voor één van onze speciale Roosevelt fietsroutes. De routes zijn vernoemd naar Theodore, Franklin Delano en Eleanor Roosevelt en variëren in lengte van 14km tot 55km. De arrangementen bestaan uit koffie, thee, warme chocolademelk bij vertrek, een gratis fiets- of wandelroutekaart van de door u aangegeven route en bij terugkeer krijgt u in onze brasserie een drankje naar keuze een een heerlijke kop soep van de dag.

Voor zo'n leuke dag of dagdeel uitwaaien in en om het Dorp van Roosevelt betaalt u slechts €9,95 p.p. Dit is dus ook echt heel leuk om tijdens de kerstvakantie met uw gezien of samen met vrienden te ondernemen. U kunt dagelijks vanaf 10.00 uur in onze brasserie terecht om te starten met uw fiets- of wandeltocht.

OM EVEN OP TE WARMEN

Onze Huysgemaakte Knipdurpse appeltaart is niet te versmaden. Maar om het nog lekkerder te maken bieden wij u tijdens de kerstvakantie (van vrijdag 22 december t/m zondag 7 januari) onze heerlijke appeltaart aan in combinatie met warme chocolademelk (beiden met of zonder slagroom) voor €4,95 of met Schwarzwalder chokie (chocolademelk met kirsch) voor €6,95. Dat zijn nog eens leuke aanbiedingen waar je het vanzelf warm van krijgt, toch?

Het team van Huys van Roosevelt wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en culinair nieuwjaar!