Header

Nieuwsbrief mei 2016: aftellen!

Het aftellen is begonnen!

Na een gedegen voorbereiding nadert het moment waarop Huys van Roosevelt haar deuren voor het publiek opent. De komende weken wordt er hard gewerkt aan de afwerking en inrichting. Als alles volgens plan verloopt dan zullen wij rond 1 juli onze eerste bezoekers kunnen ontvangen. In de afrondende fase (eind juni/begin juli) wordt als kers op de taart het imposante balkon aangebracht. Tijdens de zomermaanden kan iedereen dus met volle teugen genieten van de bijzondere entourage en het gevarieerde assortiment dranken en spijzen van ’t Huys. Via allerlei kanalen zult u geïnformeerd worden over de definitieve openingsdatum.

---

Reserveren is vanaf nu mogelijk

Vanaf heden is het mogelijk om uw reservering vast te leggen voor zowel de brasserie als het restaurant. Het is de bedoeling dat we rond 1 juli open gaan, maar in verband met een korte aanloopperiode en de braderie in Oud-Vossemeer zullen we pas met ingang van zondag 10 juli op volle toeren draaien. U kunt nu dus reserveren voor een datum vanaf 10 juli. Geef uw reservering door via info@huysvanroosevelt.nl of 06-57506815.

---

Volg ons en profiteer van leuke acties

Binnenkort wordt onze nieuwe website gelanceerd. Daarnaast zullen wij u ook intensief informeren via de sociale media. Volg Huys van Roosevelt op de voet, blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en profiteer van de leuke acties.

---

Bestel snel onze cadeaubon

Binnenkort is het Vaderdag of misschien hebt u wel een andere reden om iemand iets cadeau te doen? Wilt u echt een origineel geschenk geven, bestel dan nu de Huys van Roosevelt cadeaubon. U kunt de waarde van deze bon zelf bepalen en hij wordt in een feestelijke envelop afgeleverd. Bestel onze cadeaubon via info@huysvanroosevelt.nl of bel 06-57506815.

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van ons team zijn wij nog op zoek naar enthousiaste parttime medewerkers en oproepkrachten voor de bediening en spoelkeuken. Ook als je op zoek bent naar een leuke en afwisselende vakantiebaan kun je uiteraard op deze vacature reageren. Klik hier voor de advertentie en stuur snel een sollicitatie. 

Naast bedienend personeel en afwashulpen hebben wij ook nog een vakantie-vacature voor een assistent-kok. Wil jij van onze ervaren chef-kok de fijne kneepjes van het vak leren en vind je het leuk om mee te helpen aan het (voor)bereiden van heerlijke gerechten? Klik hier voor de advertentie en stuur snel een sollicitatie.

>> Vacature Assistent-kok (vakantie)
>> Vacature Bediening, weekendhulpen en oproepkrachten