Header

Op 1 juli gaan wij open!

Na maanden van keihard werken is het zover. Op vrijdag 1 juli openen wij de deuren van ons fonkelnieuwe brasserie-restaurant. U bent vanaf 15.00 uur welkom voor een eerste bezoek en om smaak te proeven.

Want hoewel wij de eerste week van juli benutten als een opstart en inwerkperiode, kunt u al direct vanaf de opening genieten van allerlei heerlijke dranken en spijzen. Bedrijfsleider Bas Quist zal er met zijn team voor zorgen dat u zich direct helemaal thuis voelt in Huys van Roosevelt. Onze gerenommeerde chef-kok Louis Honders staat garant voor diverse verrassende en heerlijke gerechten. Kortom: redenen genoeg om snel een bezoekje te brengen aan Huys van Roosevelt.

---

Aangepast opstartmenu

Om eventuele teleurstelling te voorkomen wijzen wij u er op dat vanaf de opening nog niet gelijk alle lunches en diners van de kaart geserveerd kunnen worden. Het aanbod zal de dagen na de opening snel worden uitgebreid en na de openingsweek (zondag 10 juli) kunt u van de volledige kaart kiezen of van de speciale aanbiedingen die wij met grote regelmaat buiten onze kaart om gaan presenteren.

---

In alle opzichten bijzonder

U zult bij uw bezoek aan onze brasserie-restaurant van de ene in de andere verbazing vallen. Zonder overdrijven kunnen we stellen dat Huys van Roosevelt in alle opzichten onderscheidend is. Qua locatie, qua entourage, qua service en zeker qua menukaart. Onze hele bijzondere menukaart zal als primeur in het weekend van 9 en 10 juli gratis huis-aan-huis verspreid worden in heel de gemeente Tholen en in een deel van West-Brabant. Als u uw nieuwsgierigheid niet tot die tijd kan bedwingen, zit er maar één ding op. Gewoon direct na de opening bij ons langskomen. Dan kunt u immers gelijk zo’n origineel exemplaar van ‘het huys’ bekijken en meenemen.

Reserveren

is aan te raden

Nog tijdens onze grootscheepse verbouwing zijn wij al verrast met talloze reserveringen. Gezien de grote belangstelling adviseren wij u om vooraf te reserveren. Dit geldt zeker voor grotere groepen, de weekenden en als u speciale wensen heeft. Reserveren kan heel eenvoudig via info@huysvanroosevelt.nl of tel. 0166-769019.

Parkeertips
voor bezoekers

Grenzend aan ons terras, op het dorpsplein aan de Raadhuisstraat in Oud-Vossemeer, is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen willen wij echter graag speciaal beschikbaar houden voor ouderen en mindervaliden.

Om parkeeroverlast en onveilige situaties te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om uw auto te parkeren op één van de parkeerterreinen in de direct omgeving van het dorpscentrum. Zo is er op 300 meter afstand een groot parkeerterrein bij sportpark De Vossenberg aan de Bou-Kooijmanstraat, een kleinere parkeerplaats aan De Ring en buiten de vaste openingstijden van de supermarkt kunt u eventueel ook parkeren in de vakken bij de lokale Spar-vestiging op de hoek Molenstraat-Cornelis Frankenstraat.

Voor touringcars is er uitsluitend parkeerruimte op het plein bij het sportpark. Mindervaliden kunnen uiteraard wel op het dorpsplein voor ons pand parkeren. Voor fietsers zal er op korte termijn een mooie fietsenstalling bij ons terras worden geplaatst. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en wensen u en uw medepassagiers een bijzonder prettig bezoek aan onze brasserie-restaurant.