Header

Evenementendag in Oud-Vossemeer

Op zaterdag 9 juli staat ons dorp bol van de activiteiten. Naast de 7-dorpenwandeltocht is het braderie en dweilbandfestival. Huys van Roosevelt pakt dan ook stevig uit die dag. Op ons grote terras aan het dorpsplein, maar ook binnen in de brasserie en het restaurant kunt u vanaf 10.00uur terecht voor allerlei lekkere dingen.

Naast koffie met vers gebak is er een groot assortiment aan zomerse drankjes en verschillende bieren verkrijgbaar. En wat te denken van ons broodje wostebal? Echt niet te versmaden. Vanaf lunchtijd kunt u zowel binnen als buiten kiezen uit drie verschillende ‘braderie-gerechten’. Gekookte mosselen, satépannetje of de enige echte Theodore Roosevelt Burger. Al deze gerechten worden geserveerd met brood of frites. Tijdens de Braderie kan er dus niet á la carte worden gegeten. Op het podium bij ons terras treden de hele middag diverse dweilbands op. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een hele gezellige happening van te maken!

---

Eyecatcher: de caravan van Kwaremont

Speciaal voor de braderie hebben wij de caravan van Kwaremont naar Oud-Vossemeer gehaald. Deze opvallende sleurhut is bij elk groot (wieler)evenement een echte eyecatcher. Het biermerk Kwaremont is razend populair in het wielergekke België en ook in ons land is het een hype. Deze speciale caravan is voorzien van maar liefst vier tapkranen. Uit alle vier die kranen komen aanstaande zaterdag de heerlijkste koele biertjes. Let wel op, Kwaremont bier bevat namelijk maar liefst 6,6% alcohol. Dat is precies evenveel als het stijgingspercentage van de illustere klim uit de Ronde van Vlaanderen waarnaar dit biermerk vernoemd is.

---

Geen glas op het terras!

Bij grote evenementen, zoals de braderie en kermis, is glas in verband met de veiligheid op ons terras niet toegestaan. Als u heerlijk buiten in de zon wilt genieten van een verfrissend drankje, dan kunt u dat aan de Kwaremont caravan, aan de bar in onze brasserie of bij het bedienend personeel bestellen. U krijgt uw consumpties dan geserveerd in plastic glazen. In de brasserie en het restaurant maken wij wel gewoon gebruik van glazen. Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip.