Header

Vanaf nu is de hele menukaart beschikbaar!

Na een korte try-out is het zover. Vanaf woensdag 13 juli kunt u kiezen uit onze volledige menukaart. De chef-kok met zijn crew en onze bediening staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van de lekkerste drankjes en de heerlijkste gerechten. Gezien de enorme drukte adviseren wij u om voor lunches en diners even vooraf te reserveren. Dat geldt zeker voor de weekenden. Bel 0166-769019 of stuur uw reservering naar info@huysvanroosevelt.nl.

---

Sluiting i.v.m.
besloten partij en officiƫle opening

Op zaterdag 16 juli zijn de brasserie en het restaurant in verband met een besloten feest vanaf 18.30 uur gesloten. Van het buitenterras kan die avond wel gebruik gemaakt worden. Het terras sluit zoals gebruikelijk om uiterlijk 23.00 uur. 

Op donderdag 21 juli vindt onze officiƫle opening plaats. Onze hele zaak, dus ook het terras, is in verband met die feestelijke gelegenheid vanaf 14.30 uur voor het publiek gesloten.

Profiteer van ons feestelijke openingsmenu

Om iedereen mee te laten genieten van onze feestelijke opening en om een eerste kennismaking met Huys van Roosevelt extra aantrekkelijk te maken, bieden wij in de week van vrijdag 22 juli t/m donderdag 28 juli dagelijks een speciaal openingsmenu aan. Het gaat om een bepaald gerecht van de kaart dat die dag tegen een feestelijke, zeer lage prijs voor u wordt aangeboden. Wat voor gerecht dat is ziet u in die periode op het krijtbord bij ons in de zaak. Het feestgerecht van de dag wordt ook via onze Facebookpagina en website aan u gepresenteerd. 

Maak gebruik van onze fietsenstalling

Bij ons terras hebben wij een openbare fietsenstalling gerealiseerd. Op deze plaats kan iedereen zijn fiets neerzetten. Dat geldt ook voor de mensen die bij de plaatselijke huisarts, apotheek of fysiotherapeut moeten zijn. Ons verzoek is om dus geen fietsen meer tegen de gevel van ons pand of die van onze buurtbewoners te plaatsen. Dat is geen fraai zicht en het zorgt voor schade aan de gevelafwerking. Bovendien levert het in sommige gevallen gevaarlijke situaties op voor overige weggebruikers.

---

Afwerking balkon

Op zaterdagochtend 16 juli wordt ons nieuwe balkon voorzien van een smeedijzeren balustrade. Als u die ochtend ons terras of de brasserie bezoekt kunt u wellicht enige hinder van deze werkzaamheden ondervinden. Houdt u daar a.u.b. rekening mee. Bij voorbaat onze excuses voor het eventuele ongemak.