Header

Smul mee tijdens onze feestweek!

Huys van Roosevelt is vandaag officieel geopend en dat vieren wij graag met u! Tijdens onze feestweek kunt u van vrijdag 22 t/m vrijdag 29 juli elke dag genieten van een ‘feestgerecht van de dag’. Dat heerlijke gerecht is alleen die dag voor slechts € 14,50 te bestellen. Een uitgelezen kans om de komende dagen de diverse heerlijke gerechten van onze menukaart zelf te komen proeven. Wij wensen u smakelijk eten!

Vrijdag 22 juli: Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een kruidencouscous.
Zaterdag 23 juli: Varkenshaasmedaillon met pesto-jus en Roosevelt-aardappelen.
Zondag 24 juli: Corvinafilet (baars) met zeekraal en een saus gemaakt van kreeftenkarkassen en een vleug cognac.
Maandag 25 juli: Gemarineerde Spareribs met knoflookmayonaise en frietjes.
Dinsdag 26 juli: Vleesbrochette met een mix van gemarineerde kipfilet en varkenshaas met een koude paprika-tomatensaus.
Woensdag 27 juli: Maiskipfilet supreme en een sinaasappelsausje.
Donderdag 28 juli: Gegrilde mixed grill met een pikante salsa van tomaat, komkommer en basilicum.
Vrijdag 29 juli: Vers gekookte mosselen met frietjes, salade en een remouladesaus.

Bovenstaande gerechten zijn alleen op de genoemde datum voor slechts € 14,50 uit te proberen. Tijdens de feestweek kunt u uiteraard ook alle andere dranken en spijzen van onze menukaart bestellen.

---