Doe mee met onze buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten

E-Chopper experience-arrangement

Are you ready? Go! Ga op pad met deze extreem stoere E-Chopper, een stoere elektrische scooter met brede banden en een te stoere look. Hij trekt super snel op en brengt je in no time geruisloos naar je favoriete bestemming. Huur samen met je vrienden of collega’s dit te gekke vervoersmiddel en steel de show!

Rij kris kras op de hipste elektrische scooter in een te gekke tour door de omgeving. Aan aandacht geen te kort en reken maar dat iedereen je na zal kijken! Iedereen met een scooter- of autorijbewijs mag op een E-Chopper rijden. Een helm is niet verplicht dus laat je wilde haren maar lekker wapperen!

Uw arrangement ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie en een Zeeuwse bolus
  • E-chopper tour (3.5 uur)
  • 3-gangenkeuzediner: kies uw favorieten uit onze keuzemenukaart

Prijs voor het complete arrangement is 69.50 p.p. (excl. overige dranken)

Natuurlijk is het E-chopper arrangement ook uitstekend te combineren met een Rondje Roosevelt of andere binnen- en buitenactiviteiten. Maak er een leuk dagje van met uw groep!

Op tijd reserveren, want de E-chopper tour is razend populair!

 

Puzzelwandeltocht
Tijdens een leuke wandeltocht van circa 5 km testen wij op een luchtige wijze uw kennis over de historie van Oud-Vossemeer en de geschiedenis van de familie Roosevelt. Deze buitenactiviteit is voor jong en oud (ook met rolstoelen) prima te doen.
Voor het team dat deze proeve van bekwaamheid het beste heeft doorstaan wacht naast de eeuwige roem ook een passende trofee die blijvend herinnert aan deze gedenkwaardige prestatie.
De Puzzelwandeltocht kan in principe elke dag van de week (ochtend, middag of avond) en het hele jaar door gespeeld worden, maar uitsluitend op basis van tijdige reservering.
De puzzeltocht duurt circa 2 uur.
Het programma bestaat uit ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse bolus, uitleg en teamindeling door onze spelleider. Elk team krijgt een routekaart met opdrachten mee. Bij terugkomst worden de deelnameformulieren ingenomen en nagekeken. Het is een gevarieerd en interactief spel in teamverband met aan het einde de bekendmaking van het winnende team incl. uitreiking van een passende trofee voor de winnaars.

Kosten: € 9,50 p.p. minimale deelname 10 personen

Eten en drinken voor, tijdens of na afloop van het Huysspel zijn voor eigen rekening en deze dienen afzonderlijk te worden afgerekend.
Desgewenst maken wij voor u een arrangement op maat waarin het Huysspel is opgenomen. Hiervoor kan een vaste prijs per persoon worden afgesproken.

Let op: Om meer te weten over de roots van de familie Roosevelt en de geschiedenis van Oud-Vossemeer kunt u voorafgaand aan de Puzzelwandeltocht ook het ‘Rondje Roosevelt’ extra bijboeken. Veel van de antwoorden van de puzzeltocht krijgt u tijdens de rondleiding van onze gids te horen. Dat is zeker voor de mensen die slecht tegen hun verlies kunnen heel handig…haha.  Voor het Rondje Roosevelt betaalt u € 4,50 p.p. extra. Dat is incl. een bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum.