Online reserveren

Neem contact met ons op

Huys van Roosevelt

Raadhuisstraat 13
4698 AJ Oud-Vossemeer
T. 0166-769019
info@huysvanroosevelt.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10.00 geopend.
Lunchen is mogelijk van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Onze keuken is na 22.00 uur gesloten.
Onze brasserie-restaurant sluit in principe om 23.00 uur. Op rustige momenten  wordt de zaak echter vroeger gesloten. Wij rekenen op uw begrip.

Parkeren

Wij adviseren u te parkeren op het parkeerterrein bij het sportpark (Bou Kooijmanstraat) of op het parkeerterrein t.h.v. Ring 19. Tevens kunt u, buiten openingstijden, parkeren op de parkeervakken van de SPAR Supermarkt aan de Molenstraat en Cornelis Frankenstraat.


Social media

Online reserveren bij Huys van Roosevelt

LET OP!

In verband met de coronamaatregelen kunnen wij tot 1 juli a.s. binnen maximaal 30 gasten tegelijk ontvangen. U dient voor een bezoek aan onze brasserie-restaurant vooraf te reserveren. In verband met de beperkte capaciteit vragen wij uw begrip als er door ons gevraagd wordt om wat te schuiven met het tijdstip waarop u bij ons hebt gereserveerd. Volg onze berichtgeving en houdt u in het belang van uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers aub aan ons protocol. Reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk!
Reserveer online een tafel bij Brasserie-Restaurant Huys van Roosevelt. Last-minute reservering of heeft u een speciaal verzoek? Bel ons op 0166-769019.

Online reserveren
:
Bezig met versturen

Nieuwsbrieven