Duik in onze natuur!

Toeristische informatie

TIP van het Huys!

In onze brasserie is een Toeristisch Informatiepunt (TIP) ingericht. Daar vindt u allerlei interessante en nuttige informatie over Oud-Vossemeer, het dorp van Roosevelt, het thema Roosevelt en Oud-Vossemeer en Huys van Roosevelt. Ook kunt u bij het TIP terecht voor culturele en culinaire arrangementen (uitstapjes voor kleine en grotere groepen), wandelroutes en plattegronden van Oud-Vossemeer en de gemeente Tholen. Ook van de partners waar wij mee samenwerken is foldermateriaal beschikbaar. Kortom, naast een heerlijke plaats om als toerist lekker te eten, drinken en genieten is ook een bezoek aan ons TIP zeker een echte aanrader.

TIP online

Op deze pagina vindt u een aantal documenten om digitaal door te lezen of om uit te printen. Het zijn de verschillende toeristische arrangementen die wij in samenwerking met diverse partners aanbieden voor kleine en grote groepen die op zoek zijn naar een leuk en gezellig dagje uit. Natuurlijk bent u ook vrij om zelf een arrangement samen te stellen dat mooi gecombineerd kan worden met een bezoek aan Huys van Roosevelt.

Deze arrangementen zijn rechtstreeks online te boeken via onderstaand formulier. Ook kunt u dagelijks vanaf 10.00 uur contact met ons opnemen via tel. 0166-769019 of info@huysvanroosevelt.nl

Liever met de fiets op pad? Ontdek de streek per fiets en plan hier uw eigen fietsroute rondom Huys van Roosevelt!

Huys van Roosevelt heet u van harte welkom!

Maak uw reservering

Boek een arrangement
:
Bezig met versturen

Niets van deze toeristische informatie mag zonder schriftelijke toestemming van Huys van Roosevelt worden gekopieerd of hergebruikt.

Fietsroutes