Zorgeloos fietsen

Fietsverhuur

Fietsservice

Huys van Roosevelt is als VVV Fietscafe een geliefde pleisterplaats voor fietsclubs en individuele tourfietsers, recreatieve fietsers en fietstoeristen. Bij ons kunt u gratis de accu van uw E-bike opladen en er is een reparatieset aanwezig om lekke banden te plakken of kleine mankementen zelf even te verhelpen.

Fietsroutes

Bij ons Toeristisch Informatiepunt (TIP) kunt u elke dag, het hele jaar door, vanaf 10.00 uur terecht voor het afhalen van diverse leuke fietsroutes. Echt uniek zijn onze eigen ‘Roosevelt fietsroutes’: Eleanor, Franklin Delano en Theodore’, variërend van 14,5 km tot 55 km. De medewerkers van ons TIP helpen u graag op weg.

Fietsverhuur

Voor diegenen die zelf geen fietsen bij zich hebben biedt ons fietsverhuur uitkomst. Wij hebben de beschikking over een groot aantal gewone fietsen, een aantal elektrische fietsen en een paar tandems. In verband met de transportkosten voor het brengen en weer ophalen van de fietsen kunnen wij fietsen te huur aanbieden vanaf minimaal 6 personen. U dient de reservering minimaal 1 dag van tevoren aan ons door te geven.

Tarieven

Gewone dames- of herenfiets: € 10,- per stuk per dag
Elektrische dames- of herenfiets: € 22,50 per stuk per dag
Tandems: € 17,50 per stuk per dag

In deze kosten zit een klein bedrag voor het bij Huys van Roosevelt brengen en weer ophalen van de fietsen en de servicekosten voor pech onderweg. Bij vertrek krijgt u een servicenummer mee dat u in geval van nood kunt bellen.

De fietsen kunnen vanaf 10.00 uur bij onze brasserie worden opgehaald en ze moeten diezelfde dag uiterlijk om 19.00 uur weer op die locatie worden ingeleverd. Tip: wilt u na een dagje fietsen de honger stillen en de dorst lessen? Geef dan bij het ophalen van de fietsen gelijk aan onze medewerkers door dat u uw fietsdag gezellig af wilt sluiten met een hapje eten. De tafel in ons restaurant of op het terras staat dan voor u gedekt als u terugkomt.

Het volledige bedrag voor fietsverhuur en eventuele fietsroutes dient u vooraf (bij vertrek) te voldoen. Er wordt door ons geen borgsom gevraagd, maar wij vragen u uw rijbewijs of paspoort bij ons af te geven. U krijgt deze terug als blijkt dat alle fietsen zonder schade door u terug ingeleverd zijn. Bijkomende kosten voor alles wat u en uw gezelschap die dag bij ons eten en drinken worden afzonderlijk in rekening gebracht. Eventueel maken wij voor u een totaalprijs voor een leuk arrangement inclusief fietsverhuur.

Bel voor reservering of meer informatie naar 0166-769019 of mail naar info@huysvanroosevelt.nl