Lunchkaart

Proef ons unieke Zeeuwse Huysbroodje met z’n fantastische bite. Dit unieke zuurdesembrood van de zee is ambachtelijk bereid met gezuiverd zeewater uit de Oosterschelde, bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en 30% minder zout. U kunt kiezen uit de smaken wit, donker en meergranen zeewier.

Tevens hebben wij ook diverse soorten glutenvrij brood die speciaal voor ons worden gebakken bij een gecertificeerd bedrijf, uiterst smaakvol en met de perfecte structuur. Welk lunchgerecht u ook kiest, met een overheerlijk Huysbroodje erbij zit u altijd gebakken!

Indien u specifieke wensen heeft, of uw keuze niet op onze kaart of ons krijtbord staat, zijn er in overleg met de keuken andere opties te bespreken. Per tafel wordt er met 1 rekening gewerkt, wij vragen uw begrip daarvoor.

Allergenen Wetgeving
De wet heeft betrekking op 14 allergenen, te weten: gluten, melk (lactose), selderij, noten, soja, sulfiet, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, eieren, sesam, pinda’s en mosterd. Door onze
ambachtelijke bereidingen en werkwijze is het voor onze keuken niet mogelijk om geheel allergeenvrij te koken. Sporen van sommige allergenen kunnen nooit voor 100% uitgesloten worden. Heeft u een allergie? Geef het dan door aan ons bedienend personeel.

Reserveer nu!