Lunchkaart
Proef ons unieke Zeeuwse Huysbroodje met z’n fantastische bite. Dit unieke zuurdesembrood van de zee is ambachtelijk bereid met gezuiverd zeewater uit de Oosterschelde, bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en 30% minder zout. U kunt kiezen uit de smaken wit, donker en meergranen zeewier.
Tevens hebben wij ook diverse soorten glutenvrij brood die speciaal voor ons worden gebakken bij een gecertificeerd bedrijf, uiterst smaakvol en met de perfecte structuur. Welk lunchgerecht u ook kiest, met een overheerlijk Huysbroodje erbij zit u altijd gebakken!
LUNCHGERECHTEN |
Broodjes | |
Proef ons unieke Zeeuwse Huysbroodje met z’n fantastische bite. Dit ‘brood van de zee’ is ambachtelijk bereid met gezuiverd Oosterscheldewater en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten én 30% minder zout. Maar natuurlijk hebben we indien nodig ook heerlijk glutenvrij brood. |
GEROOKTE ZALM met ui en kappertjes | € 11,50 |
RUNDERCARPACCIO met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en Bella Vitano Espresso kaas | € 13,50 |
KAAS met grove mosterd (VEGA) | € 8,00 |
ZEEUWS SPEK met een chutney van sinaasappel en ui | € 9,00 |
BOERENHAM met honing-mosterdsaus | € 9,00 |
LUXE RUNDERKROKETTEN 2 stuks met mosterd | € 10,00 |
ZEEUWSE GARNALENKROKETTEN | € 16,00 |
PULLED CHICKEN | € 10,00 |
ZEEUWSE SPEKLAP krokant gebakken, gemarineerd met ketjap en chilisaus | € 10,00 |
SANDWICH VIS met tonijnsalade, gerookte zalm, Stellendamse garnaaltjes, tomaat, ui, komkommer en sla | € 13,50 |
SANDWICH VLEES met ham, Zeeuws spek, pulled chicken, tomaat, ui, komkommer en sla | € 12,50 |
SANDWICH VEGA met geitenkaas, avocado en ei | € 11,00 |
OVENBROODJE BEEF STEW met in Rooseveltbier gegaard stoofvlees van Thools Rund gegratineerd met bierkaas | € 11,50 |
OVENBROODJE VIS real American, met tunamelt (tonijn en gesmolten kaas), tomaat en ui | € 13,00 |
OVENBROODJE VEGA met brie, honing en walnoot | € 10,00 |
OVENBROODJE CLASSIC met ham en kaas | € 10,50 |
Salades | |
SALADE ZALM met gerookte zalm, Stellendamse garnaaltjes, avocado en ei | € 15,00 |
SALADE ORIËNTHOOLS Oosterse salade met de krokante gemarineerde speklap | € 12,00 |
SALADE VEGA met brie, avocado en noten (Vegetarisch) | € 13,50 |
Soepen | |
ZEEUWSE SOEP vol met vis en zeevruchten | € 11,00 |
STREEKSOEP Vegetarische seizoenssoep, van de lekkerste groenten uit de streek van Roosevelt | € 7,50 |
Eiergerechten | |
UITSMIJTER, OMELET, ROEREI van 3 eieren | € 9,75 |
SUPPLEMENT SPEK | € 1,00 |
SUPPLEMENT HAM | € 1,00 |
SUPPLEMENT KAAS | € 1,00 |
SUPPLEMENT GEROOKTE ZALM | € 3,00 |
SUPPLEMENT PULLED CHICKEN | € 2,50 |
SUPPLEMENT HOLLANDSE GARNALEN | € 4,75 |
CHAMPIGNONS | € 1,50 |
Pannenkoeken | |
Onze pannenkoeken worden gemaakt van meel dat vakkundig wordt gemalen bij Molen de Jager in Oud-Vossemeer |
ZEEUWSE PANNENKOEK met boter, stroop en poedersuiker | € 7,75 |
VOSMEERSE BOERENPANNENKOEK met Zeeuws spek, ui en champignons | € 8,75 |
ZALMPANNENKOEK met gerookte zalm en zure room | € 12,00 |
STOOFPANNENKOEK met in Rooseveltbier gegaard stoofvlees van Thools rund | € 12,00 |
Warme gerechten | |
12 UURTJE VIS Garnalenkroket, vissoep, gerookte zalm, Oosterscheldebrood | € 17,50 |
12 UURTJE VLEES Luxe rundkroket, uiensoep, Zeeuws spek, Oosterscheldebrood | € 15,00 |
Onderstaande gerechten worden geserveerd met verse Zeeuwse Huysfriet | |
EREBURGER heerlijke vleesburger met Zeeuws spek, sla, tomaat, rode ui, pittige salsa | € 18,50 |
FISH & CHIPS Lekkerbekje met cocktailsaus | € 14,50 |
STOOFVLEES van Thools rund, gegaard in Rooseveltbier, met salade | € 18,50 |
Poutine is onze variant op een van oorsprong Canadees gerecht, een soort luxe versie van 'kapsalon'. Lekker verse Huysfrietjes, bedekt met uw topping naar keuze | |
POUTINE VAN HET PLATTELAND Zeeuwse frieten bedekt met pulled chicken, cheddar en jalapeño | € 13,50 |
POUTINE GAMBA Zeeuwse frieten bedekt knoflookgamba's en kerstomaat | € 18,50 |
POUTINE VEGA Zeeuwse frieten bedekt met gegrilde groenten en buffelmozzarella | € 12,50 |
Indien u specifieke wensen heeft, of uw keuze niet op onze kaart of ons krijtbord staat, zijn er in overleg met de keuken andere opties te bespreken. Per tafel wordt er met 1 rekening gewerkt, wij vragen uw begrip daarvoor.
Allergenen Wetgeving
De wet heeft betrekking op 14 allergenen, te weten: gluten, melk (lactose), selderij, noten, soja, sulfiet, schaaldieren, weekdieren, vis, lupine, eieren, sesam, pinda’s en mosterd. Door onze
ambachtelijke bereidingen en werkwijze is het voor onze keuken niet mogelijk om geheel allergeenvrij te koken. Sporen van sommige allergenen kunnen nooit voor 100% uitgesloten worden. Heeft u een allergie? Geef het dan door aan ons bedienend personeel.