Laatste nieuws

Kerstmenu Huys van Roosevelt 2018

31 okt 2018

U bent gewend dat Huys van Roosevelt overal iets bijzonders van maakt. Ook tijdens de kerstdagen verrassen wij onze gasten met culinaire hoogstandjes. Tijdens een 5- of 6-gangen kerstdiner presenteren wij u een keur aan oogstrelende en smaakvolle gerechten. Geniet op 1e of 2e kerstdag met de mensen die u dierbaar zijn van de Huyselijke gezelligheid en unieke entourage in onze knusse brasserie of het sfeervolle restaurant.

Kosten

Ons 5-gangen kerstdiner kost 49,75. Voor het 6-gangen betaalt u 53,75.
Kinderen t/m 12 jaar betalen 27,50 euro per kind.

Reserveren

Ons kerstdiner wordt zowel op 1e als 2e kerstdag vanaf 12.30 uur geserveerd. U dient vooraf te reserveren en daarbij kunt u ook gelijk aangeven of er kinderen bij zijn en of wij rekening moeten houden met speciale dieetwensen. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen wij een plaats in onze brasserie op de begane grond reserveren. Geef ook dat bij uw reservering aan ons door. Reserveer tijdig, want vol is vol!

In verband met het spreiden van de drukte en het goed afstemmen van uw persoonlijke wensen kunt u uw kerstdiner uitsluitend telefonisch reserveren. Dat kan dagelijks vanaf 10.00 uur via tel. 0166-769019 of persoonlijk bij de bediening
in onze brasserie.

Het team van Huys van Roosevelt wenst u alvast hele fijne feestdagen!

Kerstmenu Huys van Roosevelt 2018

Geroosterde Cai Siu (geroosterd varkensvlees, gemarineerd en gelakt op Kantonese wijze) en gebrand buikspek van het Belgasconne varken van de Westvlaamse varkensboerderij Sint Amandshof met een crème van blauwe schimmelkaas

of

Uit onze rookoven: warm gerookte zalm met een rettich-mayonaise en een vleugje wasabi,
vergezeld van een geroosterde gamba

***

Oosters gevogelte bouillon met een garnituur van fijn gesneden prei, geplukt gevogelte en kurkuma

***

(alleen bij het 6-gangendiner)
Oester met een cocktailfoam van gember en citroengras,
met een in Yuzu-azijn gemarineerd komkommerstaafje en fijne kruiden

***

Verfrissende scroppino van citrusvruchten

***

Op de huid gebakken geroosterde zeebaarsfilet met een umami van zeezout, zeewieren, zwarte peper en citroen
en een schelvisfilet met zeegroenten en een jus van ecrevisse

of

Duo van gebakken Thoolse dikbil en gegrilde lamsrack-filet, gelakt met een melasse van sinaasappel en fijne kruiden

***

Een keur aan zoete kerstlekkernijen uit onze keuken


« Terug naar overzicht