Laatste nieuws

PAASBRUNCH: CULINAIR VERWEND WORDEN OP BEIDE PAASDAGEN…

03 mrt 2020

Wellicht heeft u het een keer gehoord van familie of vrienden die al een keer een Paasbrunch bij Huys van Roosevelt hebben meegemaakt: “dit is écht Genieten!”

Én: u hoeft niet van tafel af om in de file uw bord te gaan vullen….

Als u met de Paasdagen (12 en 13 april) óók lekker culinair verwend wilt worden, dan is Huys van Roosevelt dus de perfecte uitvalsbasis !

Op 1e en 2e Paasdag kunt u tussen 11.00 uur en 17.00 uur bij ons terecht voor onze traditioneel heerlijke paasbrunch. Alles wordt aan tafel geserveerd, dus u hoeft niet in de rij voor een buffet te gaan staan! Gewoon gelijktijdig eten dus……

U kunt voor €24.50 p.p. (kids t/m 10 jaar 14.50,- p.p) het volgende op uw tafel verwachten:

  • Aspergesoep
  • Huys-troggen, gevuld met een keur aan exquise vleeswaren, zongedroogde Serranoham, gegrilde achterham, runderpastrami, Vosmeerse koppast, Zeeuws spek etc.
  • Huysgerookte zalm
  • Huysgerookte heilbot,
  • Gerookte forel
  • Diverse soorten kaas, zowel Hollands als elders uit Europa
  • Marmelade en Franse Landboter
  • Royaal assortiment broodjes ( croissant, wit, bruin, focaccia, mini broodjes)
  • Quiche met gevogelte-ragout
  • Ossenhaasreepjes met een zachte pepersaus
  • Coujonnettes van kabeljauw met een remoulade saus
  • Champignon-omelet met fijne kruiden en asperges
  • Rijk scala aan allerlei heerlijke, zoete mond-vermaakjes
  • Vers bereide Mousses
  • Arme Ritter met warme kersen
  • Diverse soorten en smaken kwaliteits-ijs

 

Reserveren kunt u via 0166-769019, of via ons online reserveringssysteem op www.huysvanroosevelt.nl/contact/

 


« Terug naar overzicht