Laatste nieuws

WEEKEND TOPPER: SHARED DINING EN GRATIS GERECHT NAAR KEUZE MEE NAAR HUIS

29 nov 2021

BIJ HET HUYS (EN DAARNA THUYS!) GENIETEN

LOCKDOWN-WEEKENDTOPPER: SHARED DINING/LUNCH/

(en na 17.00 ’s thuis genieten van uw zelfgekozen gratis 4e gang …..!)

 

Huys van Roosevelt komt de aanstaande lockdown-weekenden met een wel heel uniek concept!

U kunt op zaterdag- en zondagmiddag, heerlijk relaxed, een winterse culinaire reis komen maken door allerhande voorgerechtjes, een prachtige verzameling hoofdgerechten en heerlijke desserts.

Ons populaire Sharing-concept (niet hoeven kiezen, maar lekker overal van proeven en genieten), en dan vanwege de omstandigheden nóg leuker gemaakt…..

 

Want….

Omdat we om 17.00 uur al afscheid moeten nemen van u en uw volle maag (maar wij natuurlijk niet willen dat u in de loop van de avond op een houtje moet bijten…), kunt u -als Cadeau van Het Huys- voor thuis een warm gerecht naar keuze meenemen. Even rond 21.00 uur een paar minuten de oven op 180 graden en knus bij de kachel gaan zitten. Vervolgens lekker thuis genieten van de (’s middags bij Huys van Roosevelt meegekregen) Nacho’s met pulled chicken en tomatensalsa? Of de Uiensoep?  Of kiest u er voor Stoofvlees van Thools rund mee te nemen? Of een Vissoepje? Of wellicht een mandje Oosterscheldebrood met smeerseltjes? Óf -zonder oven- een lekkere snaaiplank?

 

U kunt zelf kiezen wat u na alle verwennerij  van ’s middags, nog mee gaat nemen om ’s avonds thuis van te genieten!

Huys van Roosevelt ontzorgt u, want u eet dan in uw vrije weekend van 2 walletjes: ’s middags gezellig in ons restaurant, en ’s avonds knus thuis op de bank met de meegekregen lekkernijen van Het Huys op uw salontafel.

Voor maar € 37.50 zorgen we voor uw culinaire 3-gangenwandeling én kunt u dus ’s avonds gaan genieten van uw eigen keuze.

 

U kunt deze unieke ervaring al reserveren vanaf 2 personen. Vanwege de 1.5 meter regeling is het aan te bevelen om tijdig te reserveren. U kunt dat doen via ons reserveringssysteem op de website, óf in  het restaurant tijdens openingstijden, óf via 0166-769019 óf via 06-57506815 (Bas) óf via boeking@huysvanroosevelt.nl

 

We kijken nu al uit naar het moment dat we u zien genieten!

 


« Terug naar overzicht